Portoroz Slovenia
Varovanje podatkov

  Varovanje podatkov
 
Zagotavljamo, da bomo vse podatke, ki nam jih boste posredovali, varovali ter ravnali z njimi v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP, Ur. l. RS, št. 59/1999, 57/2001 in 59/2001) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.
Vse izmenjave podatkov potekajo prek varnih - šifriranih povezav (protokol HTTPS).
Apartmaji Villa Fiore, se zavedamo pomena vaše zasebnosti, zato si prizadevamo varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna na dnu vsake spletne strani spletnega mesta.

  Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto apartmajev Villa Fiore lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer naslov e-pošte, ime, domači ali službeni naslov, telefonsko številko in druge želene podatke za stik z nami ali rezervacijo sobe, zato da bomo lahko izvedli vašo zahtevo. Osebne podatke nam morate posredovati v naslednjih primerih:
- pri uporabi kontaktnih spletnih obrazcev,
- pri rezervacijskih spletnih obrazcih,
- v primeru vaše zahteve po vključitvi v e-poštni ali kakšen drug imenik.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali uporabnik to sam želi. Kadar koli lahko prekličete dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. Apartmaji Villa Fiore bodo v tem primeru storil vse potrebno za takojšnjo izpolnitev vaše zahteve.

  Uporaba osebnih podatkov

Spletno mesto apartmajev Villa Fiore uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za rezervacijo sobe, za posredovanje obvestil.

Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

  Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam
Apartmaji Villa Fiore osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bojo posredovali nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnimo in zagotovimo skladnost z zakonom, izpolnimo zakonske zahteve, uporabimo podatke v pravnih postopkih ali zaščitimo pravice in lastnino apartmajev Villa Fiore ali naših strank.

  Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto apartmajev Villa Fiore uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni potrebno več vnašati.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek nam ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom apartmajev Villa Fiore. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika ali tukaj. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirali vašim željam.

Spletno mesto apartmajev Villa Fiore zbira tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

  Piškotki, ki jih uporablja naša stran

Izvor piškotka: StatCounter analitični piškotek
Ime: is_unique /
Trajanje: 5 - let
Opis piškota: Uporablja se za ugotavljanje analize prometa na spletni strani oz. statistike obiskanosti. V piškotu niso shranjeni nikakršni osebni podatki obiskovalca.

Izvor piškotka:  StatCounter
Ime: blocking
Trajanje: 5 - let
Opis piškota: Uporabi ga lahko vsak obiskovalec spletne strani - na svojo željo, da se njegovi obiski ne beležijo več.

  Sprememba Izjave o zasebnosti
 
Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena novembra 2020. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših dejavnosti in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bomo obvestili na vidnem mestu.

  Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede našega zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo, da nam jih posredujete preko spletnega obrazca.

Kaj so piškotki ?
Portoroz

Sončni zahod na dlani.

Udobna oaza le lučaj od morja.
smiley Zoran, AT: Predivan pogled iz parka na more,predivni domacini, miran predeo, odlican apartman za familiju,zalazak sunca na dlanu

yes Alessandro, IT: Ottima location e appartamento, ma soprattutto buonissima accoglienza da parte della proprietà

smileyVittorio, IT: Tutto bene! Nuova e bella struttura a 5 minuti di auto dal centro di Portorose. Proprietari molto gentili. Da consigliare

smiley Erika, DE: Schönes Haus mit moderner Ausstattung. Im Haus gibt es zwei separate Wohnungen mit getrennten Eingängen. Wir waren in der Wohnung im EG mit vorgelagerter Terrasse und Gartenanteil mit Sicht auf die Bucht. Gartenmöbel sowie Liegen waren ausreichend vorhanden. Unsere Wohnung hatte ein Bad mit Dusche und ein separates WC sowie drei Schlafzimmer, alles neuwertig eingerichtet. Die Vermieterin ist sehr nett und hilft bei allen Wünschen sofort.

yes Zsolt, HU: Gyönyörű kilátás a tengerre és Portorzsra. Szép szobák, tisztaság, modern szép fürdőszoba.
Minden tetszett.
Apartmaji Villa Fiore, Portorož / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.KING